HV71 Partner

Bli en del av smålands största affärsnätverk

Bild saknas

Välkommen till Smålands största nätverk och Europas största hockeycenter. HV71 har 400 avtalskunder i varierande branscher och nästan 1400 företagskunder som väljer att verka tillsammans med HV71. Vår vision är att skapa Smålands bästa affärsnätverk där möten utvecklas till relationer och affärer. Det gör vi under matcher, frukostmöten, resor och mycket mer. 

Som en av Sveriges största ishockeyföreningar inom både herr, dam, junior och ungdom är HV71 ett starkt varumärke och som samarbetspartner till oss får ert företag möjlighet att synas både lokalt och nationellt beroende på era behov. HV71 är en självklar mötesplats där du som partner kan vårda dina befintliga relationer, utbyta erfarenheter och skapa nya affärsmöjligheter. Även om ishockeyn är den gemensamma nämnaren innebär det inte att man behöver ha stenkoll på målskyttarna i den senaste matchen för att känna sig hemma i vårt nätverk. Många av våra aktiviteter sker utan sammankoppling till en hockeymatch.

I Husqvarna Garden har vi faciliteter som skapar glädje och möjliggör inspirerande möten. Kom gärna och upplev ett fullsatt Husqvarna Garden på plats med dina kunder, personal, kollegor eller familj och vänner. Vi kan utöver detta tillgodose ert behov av kund -och/eller personalvård, event och upplevelser, konferenser, träning samt god mat och dryck. 

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Huvudsponsor

HV71 och Husqvarna Group har en lång historia tillsammans och har varit huvudsponsor till HV71 i snart 50 år.

Premium partners

 

Platina partners

 

Kontakta oss

Stefan Nilsson

Säljare

Robert Linge

Biljett/Kundcenter

Richard Nylin

Kommersiell chef
Huvudsponsor
Premiumpartners