Helgfria vardagar 11.30-13.30 serverar vi två olika maträtter samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, knäckebröd och tillbehör finns på vår buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. Pris: 139:-, Pris 10–häfte: 1 250:-.
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49. Med reservation för ändringar och slutförsäljning.
Vecka 46 (11–15 november)
Måndag
Tandoorikryddat svenskt kycklingbröst med yoghurtsås och ris
Tisdag
Fläsknoisette med haricots verts, rödvinssås och potatis
Onsdag
Nötköttsgryta med rödvin, svamp och bacon serveras med basmatiris
Smulpaj med vaniljsås
Torsdag
Fläskkarré med palsternacka, äppeltzatziki och rostad kulpotatis
Fredag
Fläskfilé, rostad morot, dragon & dijonsenapsås och rostad citronpotatis
Veckans kaka till efterrätt
Veckans fisk
Laxpudding med skirat smör
Veckans vegetariska
Kikärtsgryta med röd curry, kokosgrädde och basmatiris
Veckans hockeymat
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor