Helgfria vardagar 11.30-13.30 serverar vi två olika maträtter samt ett veckans vegetariska alternativ. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, knäckebröd och tillbehör finns på vår buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. Pris: 139:-, Pris 10–häfte: 1 250:-.
Boka bord till lunchen: 036-299 71 49. Med reservation för ändringar och slutförsäljning.
Vecka 20 (12–16 maj)
Måndag
Helstekt kotlett med äppelgräddsås, kokt potatis och äppelmos
Tisdag
Nattstekt bbq-karré med vitlök och persiljekräm och rostad potatis
Onsdag
Kycklinggryta (Coq au vin) rödvin, syltlök, bacon och basmatiris
Smulpaj med vaniljsås
Torsdag
Svensk oxbringa med pepparrotssås och kokt kulpotatis
Fredag
Biffstroganoff med crème fraiche saltgurka och potatismos
Veckans fisk
Kokt torsk med ägg och persiljesås samt kokt potatis
Veckans vegetariska
Bakad rotselleri, brynt smör och hasselnötter
Veckans hockeymat
Gräddstuvad pytt i panna med rödbetor