Lördag Lör 26 September Sep
Onsdag Ons 30 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Söndag Sön 4 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Söndag Sön 11 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Hemma
Rögle
RBK
Borta
HV71
HV71

Tre sköna poäng i Ängelholm

7 december 2017 21:05
SHL

HV71 fick en tuff start på bortamatchen mot Rögle BK med underläge 0-1 i Ängelholm. Men HV71 var det starkare laget och vände till slut matchen till seger med 2-1. Martin Thörnberg och David Ullström målskyttar.


Rögle startade matchen bäst och tog också ledning med 1-0 efter drygt åtta minuter. Det var Bryan Lerg gjorde målet i spel fem mot fyra. HV71 spelade upp sig i slutet och Martin Thörnberg gjorde 1-1 i numerärt överläge med två minuter kvar av den första perioden. Det var ett välriktat skott från Thörnberg som letade sig in bakom Justin Pogge i Rögle-målet.

– Vi måste ta tag i spelet, sätta press och få längre anfall, sa Martin Thörnberg till C More efter den första perioden.

HV71 var det bättre laget i den andra perioden och skulle också ta ledningen med 2-1 då David Ullström styrde in ett skott från Stefan Elliot, då stod klockan på 14:32. Sundh, Ullström och Gustafsson hade de bästa HV-chanserna i den andra perioden men 2-1 stod sig perioden ut.

– Det var skönt att göra mål igen, jag hade ett par bra lägen innan dess också, sa David Ullström till C More efter den andra perioden.

HV71 spelade kontrollerat i tredje perioden. Det var först i slutet av den matchen, när Rögle jagade kvittering, det hettade till framför Fredrik Pettersson-Wentzel. Men HV71 redde ut stormen och tog tre viktiga poäng i Ängelholm.

– Vi gör en stabil borta match. Vi har det tufft i början men jobbar oss in i matchen och vinner till slut rättvist, sa Johan Lindbom till C More efter matchen.

Imorgon kl 19:00 möts lagen igen, denna gång i Kinnarps Arena.