Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Söndag Sön 3 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Onsdag Ons 6 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Söndag Sön 10 Januari Jan
Onsdag Ons 13 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Söndag Sön 7 Februari Feb
Måndag Mån 8 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb

Varje dag serverar vi två olika maträtter på tallrik samt ett veckans vegetariska alternativ. På grund av rådande omständigheter serverar vi för tillfället en rätt/dag samt veckans fisk och vegetariska. Till detta ingår bordsvatten. Sallad, bröd & tillbehör finns på vår rikliga buffé. Kaffe, thé och kaka ingår efter maten. På onsdagar bjuder vi på en onsdagspaj och på fredag gör vi även en liten dessert.

Öppettider: Måndag-Fredag kl. 11:30-13:30

Meny vecka 3 (18-22/1)

Måndag
Thaigryta med kyckling, röd curry, ingefära, kokos och lime. Serveras med jasminris

Tisdag
Raggmunk med stekt fläsk och lingon / Alt. kokt potatis med löksås

Onsdag
Gulaschgryta på småländsk högrev med smetana, saltgurka, persiljepotatis
Äppelpaj till efterrätt

Torsdag
Viltfärsbiffar med enbärsgräddsås, vaxbönor, kokt potatis och vinbärsgelé

Fredag
Baby back ribs med rostad majssalsa, bbq-sås, äppelcoleslaw och rostad potatis
Veckans mjuka kaka till efterrätt

Veckans fisk
Fiskgryta med tomat, fänkål, saffran och aioli

Veckans vegetariska
Linsgryta med röd curry, chilli, tomat och kokosgrädde. Serveras med ris

Pris 99:-

Pris med kupong: 86:-

Boka bord till lunchen: 036-299 71 49 

Med reservation för ändringar och slutförsäljning