• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Fredag Fre 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

Fjärde raka förlusten för HV71

2 mars 2019 20:07
SHL

HV71 förlorade lördagens möte med Djurgårdens IF med 2-3 hemma i Kinnarps Arena. Simon Önerud och David Gustafsson gjorde HV:s mål.


HV71 är inne i en dyster trend och har förlorat sex av de sju senaste matcherna i den jäma serier, vilket gör att laget tappat flera placeringar i tabellen. Lördagens hemmamatch mot Djurgården blev inte heller den någon munter historia. Redan i den första perioden tryckte gästerna gasen i botten och efter exakt 14 minuter stod det 0-3 på tavlan.

HV skakade lite liv i laget i mittperioden och skapade ett par farliga chanser framåt och tillslut kom även utdelningen. Markus Ljungh serverade Simon Önerud, som i sin tur rakade in reduceringen till 1-3.

I den tredje perioden var det sedan bara spel mot ett mål, nämligen Djurgårdens. David Gustafsson reducerade till 2-3 redan efter drygt två minuters spel och sedan fortsatte HV:s bombardemang mot Djurgårdskassen. HV tilldömdes även ett straffslag, som Oscar Sundh dessvärre drog i stolpen. Även Martin Thörnberg hade ett gyllene läge att raka in pucken i slutminuten, men den smet strax utanför. Gästerna höll istället undan och tog med sig alla tre poäng hem till Stockholm.