• Huvudsponsorer

Lördag Lör 12 Oktober Okt
Söndag Sön 13 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Söndag Sön 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Fredag Fre 25 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Måndag Mån 28 Oktober Okt
Tisdag Tis 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Idag 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Söndag Sön 17 November Nov
Onsdag Ons 20 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Tisdag Tis 26 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Fredag Fre 29 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Fjärde raka förlusten för HV71

2 mars 2019 20:07
SHL

HV71 förlorade lördagens möte med Djurgårdens IF med 2-3 hemma i Kinnarps Arena. Simon Önerud och David Gustafsson gjorde HV:s mål.


HV71 är inne i en dyster trend och har förlorat sex av de sju senaste matcherna i den jäma serier, vilket gör att laget tappat flera placeringar i tabellen. Lördagens hemmamatch mot Djurgården blev inte heller den någon munter historia. Redan i den första perioden tryckte gästerna gasen i botten och efter exakt 14 minuter stod det 0-3 på tavlan.

HV skakade lite liv i laget i mittperioden och skapade ett par farliga chanser framåt och tillslut kom även utdelningen. Markus Ljungh serverade Simon Önerud, som i sin tur rakade in reduceringen till 1-3.

I den tredje perioden var det sedan bara spel mot ett mål, nämligen Djurgårdens. David Gustafsson reducerade till 2-3 redan efter drygt två minuters spel och sedan fortsatte HV:s bombardemang mot Djurgårdskassen. HV tilldömdes även ett straffslag, som Oscar Sundh dessvärre drog i stolpen. Även Martin Thörnberg hade ett gyllene läge att raka in pucken i slutminuten, men den smet strax utanför. Gästerna höll istället undan och tog med sig alla tre poäng hem till Stockholm.