Fyra nyförvärv till HV71 Dam

13 april 2018 13:37
PRESSMEDDELANDE

HV71 Dam har gjort klart med fyra nyförvärv till den kommande säsongen. Det är nordamerikanskorna Jess Healy, Alexis Joyce och Claudia Kepler samt Felizia Wikner Zienkiewicz, närmast från MODO Hockey, som ansluter till laget.


– Healy, Joyce och Kepler kommer alla från collegehockey i USA och samtliga har varit framstående i sina universitetslag. Vi har fått väldigt fina scoutingrapporter och är övertygade om att de kommer att lyfta vårt lag ytterligare. Felizia Wikner Zienkiewicz är en ung spännande forward, som vi känner väl från MODO Hockey. Hon har gjort flera juniorlandskamper för Sverige och vi tror att hon kan fortsätta sin utveckling i HV71, säger Peter Ekelund, GM i HV71.

Förutom nyförvärven har Sabina Eriksson, Rosa Lindstedt, Linnea Andersson, Sanni Hakala, Michelle Claesson, Thea Johanssons och Jenny Antonsson skrivit nytt kontrakt med klubben.

– Det är glädjande att vi kunnat förlänga med denna gruppen spelare. De är alla viktiga kuggar i laget och spelare vi tror mycket på i framtiden, säger Peter Ekelund.

Utöver kontraktsförlängningen med septetten pågår det diskussion med ytterligare några spelare om fortsättning i HV71 Dam. Däremot är det klart att Sandra Hedberg och Linnea Johansson lämnar klubben.

Truppen just nu

Målvakter
Sabina Eriksson Nytt ettårsavtal
Wilma Nilsson Har kontrakt

Backar
Rosa Lindstedt Nytt tvåårsavtal (1+1)
Linnea Andersson Nytt tvåårsavtal
Selma Aho Har kontrakt
Selina Aho Har kontrakt
Maja Beverin Har kontrakt Ida Helmersson Har kontrakt
Jess Healey Nytt ettårsavtal från University of Minnesota
Alexis Joyce Nytt ettårsavtal från Bemidji State University

Forward
Sanni Hakala Nytt tvåårsavtal (1+1)
Isabell Palm Har kontrakt
Michelle Claesson Nytt tvåårsavtal (1+1)
Madeleine Ericsson Har kontrakt
Jenny Antonsson Nytt tvåårsavtal
Claudia Kepler Nytt ettårsavtal från University Wisconsin
Felizia Wikner Zienkiewicz Nytt tvåårsavtal från MODO Hockey
Thea Johansson Nytt treårsavtal