Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Måndag Mån 28 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Idag 8 December Dec
Fredag Fre 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan

Information från HV71 gällande avstängda supportrar

7 februari 2013 16:21

HV71 har i samråd med Svenska Hockeyligan beslutat att stänga av ett antal supportrar på grund av ofredande, trakasserier samt olaga hot mot vår personal. Utöver detta har det också förekommit försök till misshandel mot vaktpersonal på andra elitseriearenor.


HV71 beklagar dessa händelser, men de har nått en oacceptabel nivå som är långt ifrån de värderingar HV71 och Svenska Hockeyligan står för och måste därför enligt regelverket resultera i avstängningar.

Försök till en dialog har gjorts med dessa supportrar, dock utan framgång. Av någon outgrundlig anledning är det nästan uteslutande samma individer som har huvudrollen i dessa sammanhang. HV71 vill inte gå i vidare polemik på den här nivån.

Vår supporterförening, North Bank Supporters, är vi i HV71 stolta över. Vi har en bra dialog och ett gott samarbete med North Bank Supporters och det är något vi är glada för och ämnar fortsätta att utveckla. Samarbetet skall inte få förstöras av ett fåtal misskötsamma individer.

Beslutet har tagits i samråd med Svenska Hockeyligans säkerhetsgrupp, supporterpolisen och vår egen säkerhetsorganisation. Avstängningarna gäller samtliga elitseriematcher och straffen för supportrarna har varierande längd.