Laleh till Kinnarps Arena
Publicerad: 2016-04-05

Laleh är aktuell med nytt album och en singel, som släpps den 8 april. Dessutom ger hon sig i höst ut på vägarna för en nio spelningars turné. Den 12 november besöker hon Jönköping och Kinnarps Arena.

På turnén kommer Laleh att spela med sitt popband men och med "Modern Fantazias" sinfonietta med över 30 musiker på scen.

- Många gånger har jag tänkt att nu kommer turen att sina och inga fler låtar kommer att skrivas, men så händer det igen så jag är otroligt tacksam över den här nya skivan. "Bara få va mig själv” speglar tiden vi lever i nu, för vare sig man är på en arbetsplats eller skola så vet jag att vi alla behöver påminnas om att försöka hitta vår egen röst och förstå skillnaden mellan att lära sig av andra och att styras av andra. Jag ser fram emot att släppa album i höst och få åka ut på turné. Ända sedan 2014 när jag spelade på Göteborgskalaset tillsammans med Göteborgsymfonikerna så har jag och Hans Ek pratat om att försöka få till en sån här omfattande turné som denna - och nu äntligen är det dags. - Laleh 

Biljetterna släpps på fredag den 8 april och du köper dem här: http://www.nojet.com/laleh-jkpg/

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners