Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Dylan Reese ny back i HV71

18 juli 2016 16:54

HV71 har gjort klart med den amerikanska backen Dylan Reese, 31 år. ”Dylan är en skicklig back och användbar i samtliga spelformer”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.


Dylan Reese kommer närmast från spel i den amerikanska hockeyligan och Springfield Falcons som tillhör Arizona Coyotes organisation.

– Vi hade ögonen på Dylan redan förra säsongen och är väldigt glada över att han väljer HV71 i år. Han är en skicklig back som är användbar i samtliga spelformer. Dessutom har han fina ledaregenskaper, vilket är viktigt i vår relativt unga backbesättning, säger Johan Hult.

Reese har 78 matcher i NHL på meritlistan (New York Islanders, Pittsburgh Penguins och Arizona Coyotes) och en säsong i KHL med Amur Chabarovsk.

– Jag har bara hört bra saker om HV71 och Jönköping. Jag ska göra allt för att bidra till att HV71 ska bli framgångsrika och ser fram emot att ansluta till mitt nya lag, säger Dylan Reese.

Kontraktet med Reese gäller i ett år.

FAKTA / REESE Född: 840829, Pittsburgh Pennsylvania
Position: Back
Skjuter: Höger
Längd/vikt: 185 cm / 93 kg

Tidigare klubbar: Pittsburgh Hornets, Harvard University, Hartford Wolfpack, San Antonio Rapage, Syracuse Crunch, New York Islanders, Bridgeport Sound Tigers, Pittsburgh Penguins, Wilkes-Barre, Amur Chabarovsk, Arizona Coyotes, Portland Pirates, Springfield Falcons