• Huvudsponsorer

Fredag Fre 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Onsdag Ons 26 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Lördag Lör 20 Oktober Okt
Söndag Sön 21 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Fredag Fre 26 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov

Is hela sommaren i Prolympiahallen

6 april 2018 13:30
PRESSMEDDELANDE

Det är nu klart att isen i Prolympiahallen blir kvar även under sommaren. ”Vi har känt behovet att kunna bedriva specialträning på is även sommarmånaderna och är glada att vi nu har möjligheten att kunna erbjuda det i samarbete med kommunen”, säger Peter Ekelund, General Manager i HV71.


Normalt sett ligger inte någon is på de fyra isytorna i Kinnarps Arena under maj, juni och början av juli. Det blir det ändring på nu för i år kommer isen i Prolympiahallen ligga kvar för nyttjande av såväl HV71 och kommunens två konståkningsföreningar som för allmänheten.

– Det har under en tid funnits en efterfrågan bland spelarna att kunna bedriva specialträning på is under sommarhalvåret. Det kommer med andra ord inte vara någon lagträning. I första hand är det för vårt herrlag, damlag och juniorlag, men vi kommer också ha våran HV-åkning två gånger i veckan för alla ungdomar, säger Peter Ekelund, GM i HV71.

Kultur- och fritidsförvaltningen i Jönköping och HV71 gör denna gemensamma satsning med att erbjuda is vardagar under sommarmånaderna.

– Det känns kul att kunna möta föreningslivets efterfrågan av isträning även sommartid och det blir också ett spännande test att erbjuda tider för allmänhetens åkning under skolans sommarlov, säger Martin Gårlin, avdelningschef på kultur- och fritidsförvaltningen.

För mer information eller önskemål om bokning kontakta 036 -10 50 00.