• Huvudsponsorer

Paula och Emily Nix klara för HV71 Dam

2 juni 2016 08:35

HV71 Dam fortsätter lagbygget inför den kommande säsongen med ett nyförvärv och fyra kontraktsförlängningar. ”Truppen börjar ta form och det känns viktigt att vi i år har laget klart i ett tidigt skede, säger Ulf Johansson, tränare i HV71 Dam.


Paula Nix kom och spelade med HV71 under våren som gick och har nu förlängt sitt kontrakt med två år. Dessutom tar hon med sig lillasyster Emily från Tyskland.

– Jag trivdes väldigt bra i HV71 och Jönköping när jag kom hit under förra säsongen och är glad över att jag får möjligheten att komma tillbaka, säger Paula Nix.

Ulf Johansson om förlängningen med Paula Nix och nyförvärvet Emily Nix:

– Paula gjorde bra ifrån sig när hon kom och det ska bli intressant att se henne över en hel säsong. Emily spås en lysande framtid och kommer med sina 18 år vara en av våra yngsta spelare. En oerhört spännande spelare.

Förutom systrarna Nix har damlaget förlängt kontraktet med Sanna Ågestedt, Sandra Hedberg och Maria Sjölin. Även de kontrakten är skrivna på två år.

– Viktiga pjäser i vårt lagbygget och vi siktar på att ha en lite bredare trupp i år än tidigare, avslutar Ulf Johansson, tränare i HV71 Dam.