Isac Brännström skriver seniorkontrakt med HV71

6 mars 2017 16:23
PRESSMEDDELANDE

HV71 fortsätter att lyfta upp talanger från sin juniorverksamhet. Idag har juniorlandslagsmannen Isac Brännström skrivit seniorkontrakt med föreningen. ”Isac är en modern forward som blir spännande att följa i framtiden”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.


Isac Brännström har spelat i HV71 de fyra senaste säsongerna och gått hela vägen från U16 till seniorverksamhet. I år har han representerat herrlaget vid 13 tillfällen och är noterad för en assist. Annars har det blivit mest spel i HV71 J20 där Isac gjort 36 poäng (12+24) på 34 matcher. Han har även under säsongen spelat i juniorlandslaget.

– Vi ser en modern forward i Isac som har alla verktyg att slå sig in och bli en riktigt bra SHL-spelare, med sin frejdiga spelstil och sin fina skridskoåkning. Det är roligt att ännu en talang väljer att gå vidare i vår verksamhet, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Isac Brännström blir därmed den tredje medlemmen i familjen Brännström som skriver seniorkontrakt med HV71 utöver pappa Niklas och lillebror Erik.

Kontraktet med Isac Brännström gäller i två år.

FAKTA / BRÄNNSTRÖM
Född: 980421, STOCKHOLM
Moderklubb: Nässjö HC
Position: Forward
Skjuter: Vänster
Längd / vikt: 176 cm / 77 kg