Välkommen till nya HV71.se
Publicerad: 2012-09-11

Som du ser så har HV71.se fått ett helt nytt utseende. Det är inte bara utseendet som förändrats. Nu kommer vi även ge dig som besökare ännu bättre service och innehåll. Den nya menystrukturen kommer också göra det enklare att hitta det du söker efter.

Nästan samtliga elitserieklubbar har numera samma grundmall från Hockeyligan, vilket innebär att vi kan ge våra besökare en bättre service, fylligare information inför matcherna, mer statistik, utökad liverapportering från matcherna och fräschare summeringar efter matcherna. Allt snyggt paketerat och lättillgängligt.

Menystrukturen är uppdaterad så att besökarna enklare ska hitta det man söker efter, oavsett om det handlar om a-laget, biljetter, juniorerna, ungdomssektionen, damlaget, arenan, restaurangen, osv.

Bland nyheterna märks t.ex. att spelarprofiler är mer informativa och kopplade till statistik, artiklar, bildgalleri och HVTV-klipp om varje spelare. Dessutom ingår numera även HV71:s junior- och damlag på HV71.se.

Vårt forum finns inte längre kvar under officiell regi. HV71 har istället valt att fokusera kommunikationen med våra fans genom sociala medier. Forumet kommer dock att leva kvar och drivas av våra fans under inofficiella former. Ni hittar forumet på www.hv71fans.se/forum

Vi tar tacksamt emot feedback på nya hemsidan för att ständigt förbättra och utveckla för våra besökare. Har du synpunkter, så hör gärna av dig till oss.

Press/information Daniel Wengel
Huvudsponsor
Premiumpartners