Backtalang klar för HV71
Publicerad: 2022-07-06
PRESSMEDDELANDE
HV71 förstärker backsidan ytterligare med 21-åriga Nathalie Carlsson Mattila som hämtas in från IF Troja Ljungby. ”Vi ser en stor utvecklingspotential i Nathalie och det ska bli kul att följa henne denna säsong”, säger Peter Hammarström, sportchef i HV71.

Den högerskjutande backen började sin resa i Hovås och Frölunda innan det blev spel i Linköping. De senaste två säsongerna har hon spenderat i IF Troja Ljungby och nu väntar en ny utmaning i HV71.

– Nathalie är en rejäl och högerskjutande back med framtiden för sig. Vi har följt henne under en tid och hon spelade även en match med oss under förra säsongen. Vårt samarbete med IF Troja Ljungby fungerar väldigt bra och vi är glada att vi knutit till oss Nathalie som vi nu tror kommer ta ytterligare steg i hockeykarriären, säger Peter Hammarström, sportchef i HV71.

FAKTA / CARLSSON MATTILA
Född: 010521, Göteborg
Position: Back
Skjuter: Höger

Tidigare klubbar: IF Troja-Ljungby, Linköping HC, Frölunda HC, Hovås HC

FAKTA OM EAB: EAB är ett familjeägt företag beläget i Smålandsstenar som på hederligt småländskt sätt har all konstruktion, produktion och utveckling under eget tak. EAB arbetar med tre produktområden: lagerinredningar, portar och stålbyggnader.

Victor Wakerius
Huvudsponsor
Premiumpartners