Nytt kontrakt för Dylan Reese

8 juni 2017 14:44
PRESSMEDDELANDE

Dylan Reese och sportchefen Johan Hult är överens om en kontraktsförlängning för HV-backen. ”Jag ser fram emot att komma tillbaka till HV71 och Jönköping”, säger Dylan Reese.


Dylan Reese kom till HV71 inför förra säsongen och gjorde 21 poäng (2+19) på 40 matcher. Nu står det klart att Dylan blir HV-spelare även nästa gång.

– Dylan är en väldigt skicklig back som betydde mycket för oss förra säsongen, inte minst i det offensiva spelet. Vi är glad för att Dylan är en HV-spelare även nästa säsong, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

– Jag är oerhört glad över att komma tillbaka till HV71 och Jönköping. HV71 är en förstklassig organisation med fantastiska fans och jag ser fram emot att försöka vinna ett nytt guld till staden och laget, säger Dylan Reese.

Kontraktet med Dylan Reese gäller i ett år.

FAKTA / REESE
Född: 840829, Pittsburgh Pennsylvania
Position: Back
Skjuter: Höger
Längd/vikt: 185 cm / 93 kg

Tidigare klubbar: Pittsburgh Hornets, Harvard University, Hartford Wolfpack, San Antonio Rapage, Syracuse Crunch, New York Islanders, Bridgeport Sound Tigers, Pittsburgh Penguins, Wilkes-Barre, Amur Chabarovsk, Arizona Coyotes, Portland Pirates, Springfield Falcons