HV71 förlänger kontraktet med Christian Sandberg
Publicerad: 2019-12-12
PRESSMEDDELANDE
Idag har Johan Hult och Christian Sandberg kommit överens om en förlängning av kontraktet för HV-center. ”Christian har varit oerhört nyttig för oss sedan han anslöt tidigare i höstas”, säger Hult, sportchef i HV71.

Christian Sandberg kom till HV71 i mitten av augusti och har varit en viktig kugge i laget både på och vid sidan av isen sedan han kom till klubben.

– Christian är ett superproffs och har varit väldigt viktig för oss, både spelmässigt och med sina ledaregenskaper i omklädningsrummet. Vi är glada över att vi kan knyta till oss Christian även under den kommande säsongen, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Sandberg själv är nöjd med starten i HV71 och ser fram emot en fortsättning i klubben.

– Från första dagen jag kom hit har allt känts toppen. Både jag och min familj trivs väldigt bra i staden och organisationen har tagit väl hand om oss. Jag kom in lite senare i laget än många andra, men tycker jag har kommit in bra både i spelsystem och truppen och ser fram emot något riktigt bra med HV71. Det är kul att spela hockey och det är framförallt kul att spela i HV71, säger Christian Sandberg.

Kontraktet med Christian Sandberg gäller till och med 2021.

Kommunikationschef Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners