HV71 besegrade Luleå Hockey på bortaplan
Publicerad: 2017-09-28
Match
HV71 tog en fin trepoängare mot Luleå och vann med 3-0. David Ullström, Victor Ejdsell och Oscar Sundh gjorde HV71:s mål.

HV71 inledde den första perioden bäst och satt hög press på Luleå. Dock spelade Luleå-målvakten bra i målet och den första perioden slutade mållös.

I den andra perioden fick HV71 lite utdelning. Det var David Ullström som snappade upp en retur på Sebastian Wännströms skott och målet blev periodens enda trots bra HV-spel.

HV71 fick tidigt ett powerplay i den tredje perioden och där är laget giftiga. Victor Ejdsell fick på ett bra skott och kunde sätt 2-0.

Oscar Sundh kunde sedan sätta 3-0 i tom kasse och HV71 tog en fin trepoängare i Luleå.

– Vi gör en bra match och över 60 minuter är det en rättvis seger, sa Martin Thörnberg i Cmore efter matchen.