Andreas Hilbrand ny arenaservicechef i HV71
Publicerad: 2022-08-04
INFORMATION
HV71 har rekryterat Andreas Hilbrand som ny chef för arenaservice och ansvarig för all mat och dryck i Husqvarna Garden. ”Andreas har lång erfarenhet av restaurangverksamhet i Jönköping och kommer att utveckla upplevelsen i arenan ytterligare”, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Andreas Hilbrand tillträdde sin tjänst den 1 augusti och har tidigare bland annat varit verksam på Harrys i Jönköping och Frimans. Nu ska han utveckla upplevelsen kring mat och dryck i Husqvarna Garden.

– Mat och dryck är för mig en central del i ett arenabesök och vårt mål är att leverera en upplevelse i världsklass. HV71 är ett starkt varumärke i regionen och jag ser fram emot utmaningen att kunna stärka det ytterligare, säger Andreas Hilbrand, arenaservicechef i HV71.

Förutom Andreas har kocken Johan Henrysson anställts som bland annat tidigare jobbat flera år på restaurangen Black Stone i Jönköping.

– I Andreas och Johan får vi in två drivna personer som vill utveckla allt från kiosk, lunch, bar och restaurang ytterligare. De har med sig både erfarenhet och nya idéer in i uppgiften och är rätt personer att driva arenaservice in i framtiden, säger Johan Lindbom.

Lunchserveringen i Husqvarna Garden kommer att ha nyöppning igen den 12 september med nya spännande koncept och lunch i toppklass.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners