Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Fredag Fre 14 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Onsdag Ons 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

Andreas Hilbrand ny arenaservicechef i HV71

4 augusti 2022 08:41
INFORMATION

HV71 har rekryterat Andreas Hilbrand som ny chef för arenaservice och ansvarig för all mat och dryck i Husqvarna Garden. ”Andreas har lång erfarenhet av restaurangverksamhet i Jönköping och kommer att utveckla upplevelsen i arenan ytterligare”, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.


Andreas Hilbrand tillträdde sin tjänst den 1 augusti och har tidigare bland annat varit verksam på Harrys i Jönköping och Frimans. Nu ska han utveckla upplevelsen kring mat och dryck i Husqvarna Garden.

– Mat och dryck är för mig en central del i ett arenabesök och vårt mål är att leverera en upplevelse i världsklass. HV71 är ett starkt varumärke i regionen och jag ser fram emot utmaningen att kunna stärka det ytterligare, säger Andreas Hilbrand, arenaservicechef i HV71.

Förutom Andreas har kocken Johan Henrysson anställts som bland annat tidigare jobbat flera år på restaurangen Black Stone i Jönköping.

– I Andreas och Johan får vi in två drivna personer som vill utveckla allt från kiosk, lunch, bar och restaurang ytterligare. De har med sig både erfarenhet och nya idéer in i uppgiften och är rätt personer att driva arenaservice in i framtiden, säger Johan Lindbom.

Lunchserveringen i Husqvarna Garden kommer att ha nyöppning igen den 12 september med nya spännande koncept och lunch i toppklass.