HV71 förlorade borta mot Timrå
Publicerad: 2018-10-27
MATCH
HV71 åkte på tredje raka förlusten när laget förlorade borta mot Timrå med 1-2. Simon Önerud reducerade i slutet av matchen men närmare än så kom man aldrig.

Timrå hade det mest av spelet i den första perioden. Detta trots att HV71 hade två lägen i powerplay utan att skapa någon riktigt het målchans. Istället kunde Timrå ta ledningen och gick också till pausledning med 1-0.

– Det är alldeles för dåligt. Vi måste vara mer ödmjuka i vårt spel och forwards måste hjälpa backarna bättre, sa Simon Önerud i Cmore efter första perioden.

Andra perioden blev lite bättre från HV71:s håll, men laget var fortfarande ineffektiva och mittperioden blev mållös.

I den tredje perioden lyfte HV71 upp spelet och checkade hårdare på Timrås backar. Det gjorde att man också skapade fler chanser och till slut kunde Simon Önerud redcuera. Dessvärre återstod bara 26 sekunder kvar av perioden och närmare än så kom inte HV71 och den tredje raka förlusten var ett faktum.