Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Torsdag Tor 14 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Måndag Mån 25 April Apr
Onsdag Ons 27 April Apr
Fredag Fre 29 April Apr
Söndag Sön 1 Maj Maj
Onsdag Ons 4 Maj Maj
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep

Intaget till hockeygymnasiet är klart

16 maj 2022 16:07
JUNIOR

Nu är det klart vilka spelare som blir antagna till hockeygymnasiet till hösten. ”En mycket intressant grupp där det finns mycket talang. En bra blandning av spelare från närområdet och spelare utifrån”, säger Daniel Eriksson, utvecklingschef i HV71.


Intagna spelare Vincent Sandberg, FW
– En egen produkt. Vincent är en kraftfull center med stor vinnarskalle med fina ledaregenskaper, bra på att skapa lägen på egenhand och disciplinerad i spelet utan puck, har gjort landslagsdebut med team-16 under säsongen.”

Viktor Olofsson, FW
– En egen produkt. Viktor är en spelare med sina styrkor i det offensiva spelet, stark i en mot en dueller, en duktig målskytt. Bra spelsinne och duktig på att läsa av situationerna som uppstår på isen, har gjort landslagsdebut med team-16 under säsongen.”

Joel Abrahamsson, FW
– Från HC Dalen, Joel är en skridskostrak forward som har en maxfart som är unik. Bra på att skapa lägen på egen hand. Har styrkorna i det offensiva spelet.”

Oskar Edberg, FW
– En egen produkt, Oskar är en smart center som är duktig på att läsa av spelet, kraftfull i närkamperna med och utan puck, en tvåväggscenter med bra karaktär.”

Lucas Andersson, FW
– En egen produkt, Lucas är en kraftfull spelare som är duktig i duellspelet, även väldigt i finurlig i en mot en situationer när har själv äger pucken och bra på små ytor.”

Melker Vallgren, FW
– Från Skövde IK, jobbar hårt över hela banan, Melker är en kraftfull spelare med bra skridskoåkning. Jobbig att möta som motståndare, bra karaktär.

Liam Dufva, FW
– Från Tranås AIF. Liam är en skicklig spelare med fina tekniska egenskaper, Liams stora styrka är hans fina spelsinne.”

Bruno Idzan, FW
– Från Zagreb i Kroatien, Bruno är en utpräglad målskytt, bra skridskoåkare, jobbar hårt varje dag, bra karaktär.”

Ville Larsson, back
– Från HC Dalen, Ville är en fysisk back som har sina styrkor i duellspelet, besitter goda ledaregenskaper, bra första pass”

Viggo Gustafsson, back
– Från Tingsryd AIF, Viggo har mycket god spelförståelse, han tar stort ansvar ute på isen, bra pass och duktig avslutare.”

Gabriel Eliasson, back
– Från Hanhals IF, Gabriel är en stor back med fin skridskoåkning, han är duktig med pucken och bra på att bryta mönster i spelet. Tvåvägsback.”

Roko Gorsic, back
– Från Zagreb i Kroatien, Roko är en fysik back med bra spelförståelse, har sina styrkor i det offensiva delarna i spelet.”

Filip Karlsson, MV
– En egen produkt, Filip är väldigt lugnt mellan stolparna och har en stor trygghet i sitt spel. Filip är väldigt duktig tekniskt. Har under säsongen landslagsdebut med team-16.”