Intaget till hockeygymnasiet är klart
Publicerad: 2022-05-16
JUNIOR
Nu är det klart vilka spelare som blir antagna till hockeygymnasiet till hösten. ”En mycket intressant grupp där det finns mycket talang. En bra blandning av spelare från närområdet och spelare utifrån”, säger Daniel Eriksson, utvecklingschef i HV71.

Intagna spelare Vincent Sandberg, FW
– En egen produkt. Vincent är en kraftfull center med stor vinnarskalle med fina ledaregenskaper, bra på att skapa lägen på egenhand och disciplinerad i spelet utan puck, har gjort landslagsdebut med team-16 under säsongen.”

Viktor Olofsson, FW
– En egen produkt. Viktor är en spelare med sina styrkor i det offensiva spelet, stark i en mot en dueller, en duktig målskytt. Bra spelsinne och duktig på att läsa av situationerna som uppstår på isen, har gjort landslagsdebut med team-16 under säsongen.”

Joel Abrahamsson, FW
– Från HC Dalen, Joel är en skridskostrak forward som har en maxfart som är unik. Bra på att skapa lägen på egen hand. Har styrkorna i det offensiva spelet.”

Oskar Edberg, FW
– En egen produkt, Oskar är en smart center som är duktig på att läsa av spelet, kraftfull i närkamperna med och utan puck, en tvåväggscenter med bra karaktär.”

Lucas Andersson, FW
– En egen produkt, Lucas är en kraftfull spelare som är duktig i duellspelet, även väldigt i finurlig i en mot en situationer när har själv äger pucken och bra på små ytor.”

Melker Vallgren, FW
– Från Skövde IK, jobbar hårt över hela banan, Melker är en kraftfull spelare med bra skridskoåkning. Jobbig att möta som motståndare, bra karaktär.

Liam Dufva, FW
– Från Tranås AIF. Liam är en skicklig spelare med fina tekniska egenskaper, Liams stora styrka är hans fina spelsinne.”

Bruno Idzan, FW
– Från Zagreb i Kroatien, Bruno är en utpräglad målskytt, bra skridskoåkare, jobbar hårt varje dag, bra karaktär.”

Ville Larsson, back
– Från HC Dalen, Ville är en fysisk back som har sina styrkor i duellspelet, besitter goda ledaregenskaper, bra första pass”

Viggo Gustafsson, back
– Från Tingsryd AIF, Viggo har mycket god spelförståelse, han tar stort ansvar ute på isen, bra pass och duktig avslutare.”

Gabriel Eliasson, back
– Från Hanhals IF, Gabriel är en stor back med fin skridskoåkning, han är duktig med pucken och bra på att bryta mönster i spelet. Tvåvägsback.”

Roko Gorsic, back
– Från Zagreb i Kroatien, Roko är en fysik back med bra spelförståelse, har sina styrkor i det offensiva delarna i spelet.”

Filip Karlsson, MV
– En egen produkt, Filip är väldigt lugnt mellan stolparna och har en stor trygghet i sitt spel. Filip är väldigt duktig tekniskt. Har under säsongen landslagsdebut med team-16.”

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners