Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Idag 1 Oktober Okt
Söndag Sön 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Fredag Fre 14 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Söndag Sön 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Onsdag Ons 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt

HV-spelare åker på landslagsläger

15 augusti 2022 09:36
Landslag

Den 23-28 augusti samlas U18-damlandslaget och Olympisk Offensiv-truppen för läger i Falun och Furudal. HV71 representerar med Mira Markström i U18-landslaget medans Jenna Raunio och Hilda Svensson återfinns i Olympisk Offensiv-truppen.


När U18 landslaget samlas blir det ett avstamp inför hemma VM i Östersund som spelas i mitten av januari.

– Det ska bli riktigt spännande och roligt att träffa en ny grupp med U18-tjejer. Vårt mål är att fortsätta implementera den intensiva hockey som krävs för att komma så väl förberedda som möjligt till hemma-VM i januari. Träningsveckan i Furudal blir ett första steg för oss i resan mot hemma-VM. Jag ser fram emot en intensiv vecka med mycket hockey, vilket är helt underbart, säger Andreas Karlsson, förbundskapten för U18-Damlandslaget.

Samtidigt samlas truppen för Olympisk Offensiv som även förbundskaptenen för U18-damlandslaget, Andreas Karlsson, kommer leda.

– Vi får nu chansen att fortsätta jobba med det som vi inledde under lägret i Falun i maj samt fortsatte med under lägret i Skövde förra månaden, nämligen högintensiva träningar med stort fokus på individuell utveckling och aktionsnabbhet. Detta för att stärka kollektivet och skapa förutsättningar för spelarna att ta kliv i utvecklingen. Syftet är att öka konkurrensen och jaga Damkronorna för att höja nivån. Tjejerna tävlar på ett riktigt bra sätt både på och vid sidan av isen, och det ska vi spinna vidare på. Under U18-VM såg vi att vikten av tävling blandat med individuell samt kollektiv skicklighet är avgörande, säger Andreas Karlsson.

Klicka här för fullständiga trupper och program.