Oskar Olausson skriver seniorkontrakt med HV71
Publicerad: 2020-12-04
PRESSMEDDELANDE
Under fredagen signerade Oskar Olausson sitt första seniorkontrakt i karriären som innebär att forwardstalangen spelar i HV71 till och med säsongen 2023. ”En spelare som har alla möjligheter att bli hur bra som helst”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Oskar Olausson kom till HV71 och hockeygymnasiet 2017 och har under åren gått från föreningens U16-lag till herrlaget. Moderklubben är Tranås IF.

– En oerhört spännande spelare som har framtiden för sig. Han har redan i år visat prov på vilken kraftfull och mogen spelare han är och Oskar har vertygen för att kunna utvecklas till en riktigt bra spelare, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Denna säsongen är Olausson noterad för 4 poäng (3+1) på 10 matcher och blev under gårdagen uttagen i Juniorkronornas bruttotrupp till JVM.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse och jag är väldigt glad över att ha skrivit på mitt första kontrakt. HV71 är en bra klubb att utvecklas i och jag trivs bra i staden och med alla i föreningen, säger Oskar Olausson.

Kontraktet med Oskar Olausson gäller till och med 2023.

Kommunikationschef Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners