Torsdag Tor 26 December Dec
Fredag Fre 27 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Fredag Fre 10 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Tisdag Tis 14 Januari Jan
Fredag Fre 17 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Tisdag Tis 21 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Söndag Sön 26 Januari Jan
Tisdag Tis 28 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Fredag Fre 31 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb

HV71 tog ny seger i Ängelholm

12 januari 2019 17:35
| MATCH

HV71 tog en ny fin seger mot Rögle sedan laget vunnit med 3-1 i Ängelholm. Nils Andersson, Isac Brännström och Anton Bengtsson gjorde HV71:s mål denna eftermiddag.


Det var en intensiv och fartfylld förstaperiod mellan HV71 och Rögle. Hemmalaget kom med fyra raka segrar och HV71 med fyra segrar på de fem senaste matcher. Lagens form speglade också perioden i allt utom i målskyttet och perioden slutade mållöst.

– Vi växer in i perioden och om Rögle var bättre första halvan av perioden så var vi bättre i den andra halvan, sa Mattias Tedenby i Cmore efter första perioden.

Om den första perioden var jämn tog HV71 över spelet i den andra perioden. Dock så var det hemmalaget som tog ledningen, men repliken kom snabbt. Markus Ljungh serverade Nils Andersson i powerplay som sköt direkt och kvitteringen var ett faktum. Fler mål blev det inte i mittperioden.

– En rolig match med bra tempo. Det märks att det är två lag som är formstarka, sa Nils Andersson i Cmore efter andra perioden.

I den tredje perioden var HV71 återigen det bättre laget. Efter halva perioden sköt Andreas Thuresson på Rögles målvakt samtidigt som Isac Brännström drev på kassen och kunde brösta in ledningsmålet för HV71. En stund senare kunde Anton Bengtsson sätta spiken i kistan när han gjorde 3-1 i tom bur och HV71 tog ytterligare en seger mot Rögle denna säsongen.