• Huvudsponsorer

Fredag Fre 1 Mars Mar
Lördag Lör 2 Mars Mar
Söndag Sön 3 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Onsdag Ons 6 Mars Mar
Fredag Fre 8 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Onsdag Ons 13 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Onsdag Ons 20 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Lördag Lör 23 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

HV71 tog ny seger i Ängelholm

12 januari 2019 17:35
MATCH

HV71 tog en ny fin seger mot Rögle sedan laget vunnit med 3-1 i Ängelholm. Nils Andersson, Isac Brännström och Anton Bengtsson gjorde HV71:s mål denna eftermiddag.


Det var en intensiv och fartfylld förstaperiod mellan HV71 och Rögle. Hemmalaget kom med fyra raka segrar och HV71 med fyra segrar på de fem senaste matcher. Lagens form speglade också perioden i allt utom i målskyttet och perioden slutade mållöst.

– Vi växer in i perioden och om Rögle var bättre första halvan av perioden så var vi bättre i den andra halvan, sa Mattias Tedenby i Cmore efter första perioden.

Om den första perioden var jämn tog HV71 över spelet i den andra perioden. Dock så var det hemmalaget som tog ledningen, men repliken kom snabbt. Markus Ljungh serverade Nils Andersson i powerplay som sköt direkt och kvitteringen var ett faktum. Fler mål blev det inte i mittperioden.

– En rolig match med bra tempo. Det märks att det är två lag som är formstarka, sa Nils Andersson i Cmore efter andra perioden.

I den tredje perioden var HV71 återigen det bättre laget. Efter halva perioden sköt Andreas Thuresson på Rögles målvakt samtidigt som Isac Brännström drev på kassen och kunde brösta in ledningsmålet för HV71. En stund senare kunde Anton Bengtsson sätta spiken i kistan när han gjorde 3-1 i tom bur och HV71 tog ytterligare en seger mot Rögle denna säsongen.