Tre nya år för Didrik Strömberg
Publicerad: 2019-11-22
PRESSMEDDELANDE
HV71:s sportchef Johan Hult har idag kommit överens med Didrik Strömberg om ett nytt treårskontrakt för HV-backen. ”Det är här jag vill vara. Jag trivs otroligt bra i Jönköping och HV71”, säger Didrik Strömberg.

Didrik Strömberg kom till HV71 inför säsongen 2018-2019 från Timrå IK och har med sitt uppoffrande spel och sitt stora hjärtat till hockeyn blivit en favorit hos många i Kinnarps Arena. Nu blir det minst tre år till i HV-tröjan.

– Jag har haft två riktigt bra år här i HV71 och utvecklats både som hockeyspelare och som människa. Jag ser fram emot de kommande åren här i föreningen och är väldigt glad över att få åka in till alla härliga HV-fans ytterligare tre år, säger Didrik Strömberg.

Den 25-årige backen från Sundsvall har varit en viktig pusselbit i den fina defensiven som HV71 visat upp de senaste åren och sportchefen Johan Hult är nöjd med kontraktsförlängningen.

– Didrik spelar alltid ett uppoffrande backspel som påminner om det vi såg Pelle Gustafsson göra under många säsonger i HV71. Han är en ledare både på isen och i omklädningsrummet och kommer växa ytterligare de kommande åren.

Kontraktet med Didrik Strömberg gäller till och med 2023.

Se en intervju med Didrik Strömberg i HVTV.

Kommunikationschef Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners