Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Fredag Fre 14 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Onsdag Ons 19 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Onsdag Ons 26 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Söndag Sön 1 Mars Mar
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Onsdag Ons 4 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Tre nya år för Didrik Strömberg

22 november 2019 10:52
| PRESSMEDDELANDE

HV71:s sportchef Johan Hult har idag kommit överens med Didrik Strömberg om ett nytt treårskontrakt för HV-backen. ”Det är här jag vill vara. Jag trivs otroligt bra i Jönköping och HV71”, säger Didrik Strömberg.


Didrik Strömberg kom till HV71 inför säsongen 2018-2019 från Timrå IK och har med sitt uppoffrande spel och sitt stora hjärtat till hockeyn blivit en favorit hos många i Kinnarps Arena. Nu blir det minst tre år till i HV-tröjan.

– Jag har haft två riktigt bra år här i HV71 och utvecklats både som hockeyspelare och som människa. Jag ser fram emot de kommande åren här i föreningen och är väldigt glad över att få åka in till alla härliga HV-fans ytterligare tre år, säger Didrik Strömberg.

Den 25-årige backen från Sundsvall har varit en viktig pusselbit i den fina defensiven som HV71 visat upp de senaste åren och sportchefen Johan Hult är nöjd med kontraktsförlängningen.

– Didrik spelar alltid ett uppoffrande backspel som påminner om det vi såg Pelle Gustafsson göra under många säsonger i HV71. Han är en ledare både på isen och i omklädningsrummet och kommer växa ytterligare de kommande åren.

Kontraktet med Didrik Strömberg gäller till och med 2023.

Se en intervju med Didrik Strömberg i HVTV.