Sanni Hakala stannar i HV71
Publicerad: 2023-04-21
PRESSMEDDELANDE
Nu står det klart att Sanni Hakala har signerat ett nytt kontrakt med HV71, vilket innebär att kaptenen stannar i klubben ytterligare en säsong. "Det var ingen tvekan om att jag ville vara kvar i HV71", säger Sanni Hakala.

Sanni Hakala kom till HV71 under hösten 2016 och har hittills gjort 204 poäng på 241 matcher i HV-tröjan. Hon blev den gångna säsongen den blott andra spelaren i klubbens historia att noteras för både 100 mål och 100 assist i HV71.

- Sanni betyder oerhört mycket för HV71. Hon är en målmedveten spelare som leder med exempel både på och utanför isen och är en förebild för många av våra yngre spelare, säger Peter Hammarström, sportchef för HV71 Dam.

Det nyskrivna kontraktet innebär att Sanni Hakala bli kvar i HV71 i minst ett år till, vilket kommer väldigt naturligt för den meriterade finskan.

- Jag är väldigt glad över att vi är överens och att jag får vara kvar i HV71 ytterligare en säsong. Jag har varit här i många år nu och för mig var det ett självklart val att stanna här, säger Sanni Hakala.

Kontraktet med Sanni Hakala gäller i ett år.

Toni Galic
Huvudsponsor
Premiumpartners