Tobias Thermell ny assisterande tränare i HV71
Publicerad: 2021-11-21
PRESSMEDDELANDE
HV71 utökar tränarstaben med Tobias Thermell som bli ny assisterande tränare. ”Tobias har erfarenhet både från HockeyAllsvenskan och SHL och vet vad som krävs för att vinna”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Tobias Thermell har tre säsonger som assisterande tränare i Växjö Lakers bakom sig där han också vann SM-guld. Innan det har han drygt fem säsonger bakom sig som tränare i BIK Karlskoga. Nu blir HV71 ny klubbadress.

– Det känns oerhört inspirerande att jobba mot ett så tydligt mål som HV71 har och där det också finns förutsättningar att uppnå målet, säger Tobias Thermell.

HV71:s sportchef Johan Hult poängterar att det är viktigt att kvalitetssäkra den dagliga verksamheten och att herrlaget kan hålla en hög nivå varje dag både i träning och på match.

– Detta kommer inte bara att gynna oss som lag utan även spelarnas individuella utveckling. Vi har en bra grupp att jobba med som kan utvecklas ytterligare. I Tobias får vi in en hockeykunnig och positiv person som sprider mycket glädje i sin omgivning, säger Johan Hult.

Tobias Thermell ansluter till HV71 imorgon måndag och finns med när herrlaget går på is.

Kontraktet med Tobias Thermell gäller säsongen ut.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners