Johan Hult lämnar HV71 efter säsongen
Publicerad: 2022-03-03
PRESSMEDDELANDE
HV71 har valt att inte förlänga sportchefen Johan Hults kontrakt efter denna säsongen. ”Johan har gjort ett gediget jobb under många år i klubben och lagt ner sin själ i arbetet, men vi behöver få in en ny kraft på positionen”, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Johan Hult tillträdde 2014 då han efterträdde Fredrik Stillman på posten som sportchef. Nu står det klart att Hult lämnar rollen när hans kontrakt går ut efter denna säsongen.

– Vi har under en tid tittat på vem som ska leda den sportsliga organisationen för herrlaget i framtiden och kommit fram till att vi behöver få in ny kraft och ny energi på sportchefspositionen.

– Johan har gjort ett oerhört jobb under sina år i HV71 och lagt ner hela sin själ i arbetet och varit mycket uppskattad av både spelare, ledare och medarbetare. Han har alltid mött partners, supportrar och kollegor med en positiv attityd och en glädje över att få representera HV71 och jag vill tacka honom för det och önska Johan lycka till framöver, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Klubbdirektören Johan Lindbom tar över alla arbetsuppgifter som rör framtiden för herrlaget till dess att ny sportchef är rekryterad, men Johan Hult kommer att fortsätta stötta laget fram till dess att säsongen är över.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners