Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr

HV71 gör förändring i ledarstaben

17 januari 2021 16:25
Pressmeddelande

Stephan ”Lillis” Lundh tar över som huvudtränare för HV71:s herrlag från och med idag söndag. ”Vi behöver göra en förändring efter att de sportsliga resultaten inte är på den nivå vi förväntar oss”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.


I och med att klubben ger Stephan ”Lillis” Lundh uppdraget som huvudtränare entledigas Nicklas Rahm från sin tjänst.

– Vi har alla ett ansvar för situationen vi befinner oss i och de uteblivna resultaten. Nicklas har lagt ner sin själ i jobbet och gjort allt för HV71:s bästa, men nu har vi kommit till en punkt där vi behöver skapa en omedelbar förändring i laget. Stephan ”Lillis” Lundh är en ledare med stort förtroende bland spelarna och en erfarenhet som i detta läge är ovärderlig, säger Johan Hult.

Till en början kommer Patrik Andersson att lyftas upp som assisterande tränare från HV71 J20 och komplettera Jonas Holmström och William Rahm i ledarstaben. Stefan Nyman är sedan i början av november sjukskriven och i dagsläget vet ingen när HV-tränaren kan vara tillbaka i båset.

Stephan ”Lillis” Lundh var huvudtränare i HV71 under förra säsongen när laget hamnade på en femte plats. Innan jul återvände Lundh till HV71 som assisterande tränare och nu tar han åter huvudansvaret i klubben.

– Det finns många skickliga hockeyspelare i detta laget och nu handlar det om att ta fram det i dem och få dem att tro på sig själva, säger Lundh.

Kontraktet med Stephan ”Lillis” Lundh gäller säsongen ut.