Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Torsdag Tor 14 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Måndag Mån 25 April Apr
Onsdag Ons 27 April Apr
Fredag Fre 29 April Apr
Söndag Sön 1 Maj Maj
Onsdag Ons 4 Maj Maj
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep

Njut av god mat i Husqvarna Garden

15 november 2021 16:00
Food and beverage

Förhöj upplevelsen med en bit mat innan matchen! I våra restauranger, barer och kiosker finns ett brett utbud med något för alla smaker. Varmt välkommen!


Restaurang Cezar

Restaurang Cezar med den magnifika utsikten och hockeyatmosfären samt vällagad mat har gjort restaurangen väldigt populär i Husqvarna Garden och med en kapacitet på 180 gäster. Utöver detta har restaurangen öppet i samband med om ni som företag vill abonnera eller vid evenemang där skräddarsydda menyer serveras vid utvalda datum.

Bordsbokning görs via [email protected]

Fast food

10 olika serveringsställen erbjuder allt ifrån hamburgare till klassisk hockey-korv samt ett brett sortiment av dryck, snacks och godis! Coca-Cola, Spendrups, Cafe Bar, Bubs, Fazer, Korvbrödsbagaren, Vaggeryds Chark är några av våra leverantörer

Big Ice Sportsbar

Fokus på pucken! I vår sportsbar samlas ni innan matchstart där ni får en upplevelse med mat, dryck och livekänsla supportrar och storbilds-TV. Vi visar allt som händer under match och lite till. Här serverar vi hamburgare, fast food och en mängd olika ölsorter både med och utan alkohol. En riktig klassiker i Big Ice Klassiker är vår populära Bulls Burger.

Förboka din mat i Big Ice Sportsbar här

Guldbaren

Kombinera lite god mat innan matchen i våra Arenabar som tar upp till 250 gäster. Här kan du vid stående bord avnjuta en vällagad buffé innan match i en skön atmosfär. Priset för vår buffé är 129 kr. Vår härgjorda räkmacka kan du njuta av i lugn och ro innan match i någon av dom nya Chesterfield fåtöljerna.

Förboka din mat i Guldbaren här

Kebabhörnan

Vårt nya tillskott beläget bredvid entren är vår kebabhörna. Inget besök till Jönköping utan en redig ”Jönnekebab” Vi kör på rullar, både med vanlig kebab eller vegetarisk falafel. Vår nya familjemeldem inom fast food har snabbt blivit en storsäljare i arenan.

Popcorn

Vid denna station serverar vi kanske inte helt utan överraskning – Popcorn. Vi har letat och letat efter den största popcornmaskin vi kan hitta. Nu är den på plats och med HV71 brandade bägaren är det här ett måstestopp på hockeymatch!

HV71 Zone

Längst upp på ena långsidan har vi populära HV71 Zone. Med härlig utsikt över vår kära arena kan du njuta av både god mat och kall dryck. Perfekt för ditt företagsevent om ni är några fler som vill njuta av hockey, dryck och mat.

VIP Lounge

Här kan ni som är logeinnehavare eller säsongskortinnehavare gå upp och ta en öl i lugn och ro, förbeställa mat och dryck till era loger. Dubbla barer i loungen som står redo att serva er i pauserna.

Skybar

Vår "bortabar" som ligger längst upp i arenan med fantastisk utsikt över både arenan och Vätterbygden. Härifrån servar vi såväl bortasupportrar som vår familjeläktare med allt ifrån korv till godis. Oss hittar ni 6 trapper upp vid O-läktaren.

Kontakt

Restaurang Cezar
Tel: 036-299 71 49

Bokningar Match/Event
Anna Appelqvist
E-post: [email protected]
Tel: 036-299 71 49

Stora sällskap
Robert Linge
E-post: [email protected]
Tel: 036-299 71 00