Ulf Hall och Peter Hammarström lämnar HV71
Publicerad: 2024-04-08
PRESSMEDDELANDE
Tränarna för HV71:s SDHL-lag, Ulf Hall och Peter Hammarström, har idag meddelat att de lämnar HV71. ”Det är tråkigt när duktiga medarbetar lämnar, men vi önskar både Peter och Ulf lycka till i framtiden”, säger Richard Nylin, tf klubbdirektör i HV71.

Peter Hammarström har gjort tre säsonger i HV71:s SDHL-lag som assisterande tränare och sportchef. När hans kontrakt med klubben går ut den 30 april väljer ”Humlan” att inte förlänga det.

– Peter har gjort väldigt mycket bra för HV71 och varit omtyckt i hela organisationen. Nu väljer han att gå vidare med nya utmaningar och även om det är tråkigt för oss önskar vi naturligtvis honom ett stort lycka till i framtiden, säger Richard Nylin.

Även huvudtränaren Ulf Hall väljer att lämna sin roll trots två år kvar på kontraktet. En familjesituation har varit avgörande för beslutet.

– Ulf behöver vara närmare sin familj då hans fru genomgår behandling för sjukdom i Stockholm. Familjen kommer alltid i första hand och vi har full förståelse för Ulfs beslut. Ulf kommer att vara saknad med sitt engagemang och sitt hockeykunnande och vi tackar honom för sina insatser hos oss i HV71, avslutar Richard Nylin.

SDHL-laget påbörjar sommarträningen idag med fysträning och samtidigt påbörjas rekryteringsprocessen för en ny sportchef och huvudtränare till laget.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners