Skadeuppdatering från Andreas Frostemark
Publicerad: 2024-01-16
SKADELÄGET
Inför veckans två matcher mot Malmö Redhawks och Leksands IF ger sjukgymnasten Andreas Frostemark en uppdatering av skadeläget i truppen.

När HV71 återsamlades och tränade efter bortamatcherna mot Skellefteå AIK och Luleå Hockey var flera spelare som tidigare stått på skadelistan med fullt ut. När HV71 nu går in i en viktig matchvecka ser några av dem också ut att kunna vara tillgängliga för spel. HV71:s sjukgymnast Andreas Frostemark ger en lägesrapport på tisdagen.

– Herman Hansson, Åke Stakkestad, Fredrik Forsberg och André Petersson körde fullt på dagens träning. Deras rehabiliteringsperiod har varit bra och jag bedömer att alla är tillgängliga för spel på torsdag mot Malmö.

När det gäller Mikael Seppälä fortsätter han sin rehabilitering och det är fortsatt oklart när han kan vara tillbaka i spel. Joonas Nättinen är också fortsatt inte tillgänglig.

– Dessutom missade Anton Strålman och Måns Lindbäck dagens träning pga av sjukdom och deras medverkan på torsdag är osäker i nuläget, hälsar Frostemark

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners