Nytt kontrakt för Victor Sjöholm
Publicerad: 2022-12-12
PRESSMEDDELANDE
Kent Norberg och Victor Sjöholm är idag överens om att förlänga HV-backens kontrakt ytterligare två säsonger. ”Jag är uppvuxen i Jönköping och att få fortsätta min karriär här känns fantastiskt”, säger Victor Sjöholm.

Den 19-årige backen med HC Dalen som moderklubb kom till HV71 2018 och har via U16, J18 och J20 spelade in sig i herrlaget under förra säsongen. Nu står det klart att han även fortsättningsvis kommer representera HV71.

– Det känns hur bra som helst och var aldrig någon tvekan om att förlänga med HV71. Jag är född och uppvuxen i Jönköping så HV71 betyder mycket för mig och jag ser fram emot de kommande två åren i föreningen, säger Victor Sjöholm.

För sportchefen Kent Norberg innebär det att ytterligare en pusselbit är på plats i nästa års lagbygge.

– Victor är en modern back som både har fysiken och utvecklat sitt spel med puck. En framtidsback som alltid spelar med ett stort hjärta för märket på bröstet och kommer att bli nyttig för oss även i framtiden.

Kontraktet med Victor Sjöholm gäller i två år.

Se en intervju med Victor Sjöholm i HVTV.

FAKTA OM EAB: EAB är ett familjeägt företag beläget i Smålandsstenar som på hederligt småländskt sätt har all konstruktion, produktion och utveckling under eget tak. EAB arbetar med tre produktområden: lagerinredningar, portar och stålbyggnader.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners