Nytt kontrakt för Klára Seroiszková
Publicerad: 2023-03-31
PRESSMEDDELANDE
Idag har HV71 Dam förlängt kontraktet med Klára Seroiszková som gör att backen stannar i HV71 ytterligare två säsonger. "Klára har varit en oerhört nyttig spelare för oss under hösten och vi är glada att hon fortsätter i HV71”, säger Peter Hammarström, sportchef för HV71 Dam.

Klára Seroiszková kom till HV71 under denna säsongen från Göteborg HC och har hunnit med att spela 22 matcher för föreningen. Nu står det klart att det blir betydligt fler än så när den tjeckiska landslagsbacken stannar ytterligare två år i klubben.

- Jag är otroligt glad över att vara kvar i HV71, eftersom jag blev kär i föreningen och staden från dag ett. Vi har fantastiska faciliteter, vilket ger mig en möjlighet att utvecklas som spelare och dessutom så tror jag att föreningen har vad som krävs för att slåss i toppen av SDHL, säger Klára Seroiszková.

HV71 Dam:s sportchef Peter Hammarström om kontraktsförläningen:

- Vi är väldigt glada över att Klára stannar i HV71 i minst två säsonger till. Hon har med sitt hårda jobb och uppoffrande spel bidragit med energi och en stabilitet i försvaret, framförallt när vi har haft stor frånvaro på backsidan.

Kontraktet med Klára Seroiszková gäller i två år.

Toni Galic
Huvudsponsor
Premiumpartners