Nytt kontrakt för Måns Lindbäck
Publicerad: 2023-01-25
PRESSMEDDELANDE
HV71 och Måns Lindbäck är idag överens om att förlänga forwardens kontrakt med ytterligare två säsonger. ”Jag trivs otroligt bra i föreningen och staden och ser fram emot att fortsätta spela inför Sveriges bästa fans”, säger Måns Lindbäck.

Det blir en fortsättning för Måns Lindbäck i HV71. Det står klart sedan forwarden och sportchefen Kent Norberg kommit överens om ett nytt kontrakt.

– Vi är väldigt glada över att Måns fortsätter i HV71. Han är en energifylld spelare som har det hårda jobbet som signum och har vuxit in bra i SHL-kostymen, säger Kent Norberg, sportchef i HV71.

Måns Lindbäck kom till HV71 inför säsongen 2021/2022 och gjorde 32 poäng (13+19) på 52 matcher i HockeyAllsvenskan. Denna säsongen har han på 36 matcher noterats för 8 poäng (6+2). Nu är det klart att han även spelar i HV71 de kommande två säsongerna.

– Jag tycker jag har utvecklats sedan jag kom hit och har fått bra hjälp i min träning och hoppas kunna fortsätta min utveckling för att hjälpa HV71 att bli framgångsrika. Sedan trivs jag väldigt bra i föreningen och staden och det är naturligtvis en viktig faktor, säger Måns Lindbäck.

Kontraktet med Måns Lindbäck gäller till och med 30 april 2025.

Se en längre intervju med Måns Lindbäck i HVTV.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners