HV71 förlänger med Frederik Dichow
Publicerad: 2024-01-26
PRESSMEDDELANDE
Idag kan HV71 presentera en kontraktsförlängning med Frederik Dichow som gör att målvakten stannar till 2026. ”Jag ser fram emot två fina år är i klubben och i Jönköping”, säger Dichow.

Frederik Dichow kom till HV71 i början av december från Frölunda Hockey. Kontraktet var från början resten av säsongen, men nu är det klart att målvakten stannar i klubben ytterligare två år.

– Jag är jätteglad idag. Min första tid här har varit bra och jag känner att jag kommit in i laget och även hittat tillbaka till mitt spel. Jag ser verkligen fram emot att stanna i HV71 två år till och spela inför vår fantastiska hemmapublik, säger Frederik Dichow.

Frederik har hittills stått fem matcher för HV71 har en räddningsprocent på 93,9% och har imponerat med sina insatser. HV71:s sportchef, Kent Norberg, om förlängningen:

– Frederik har gjort det otroligt bra sedan han kom hit. En lugn och trygg målvakt som fortfarande är ung och har framtiden för sig. Väldigt kul att han är en HV-spelare även kommande år.

Kontraktet med Frederik Dichow gäller till 30 april 2026.

FAKTA OM EAB: EAB är ett familjeägt företag beläget i Smålandsstenar som på hederligt småländskt sätt har all konstruktion, produktion och utveckling under eget tak. EAB arbetar med tre produktområden: lagerinredningar, portar och stålbyggnader.

Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners