Johan Lindbom ny klubbdirektör i HV71
Publicerad: 2021-08-16
Pressmeddelande
Johan Lindbom återvänder till HV71 och blir ny klubbdirektör. ”En genuin hockeymänniska som har det ledarskapet vi söker”, säger Anders Wilander, ordförande i HV71.

Sex säsonger som spelare, föreningens första guldhjälte, flera år på marknadsavdelningen och senare huvudtränare som vann klubbens senaste SM-guld. Johan Lindboms historik i HV71 är unik och nu är det dags för nästa kapitel då han tillträder som ny klubbdirektör.

– Johan har stor erfarenhet av ledarskap både som spelare, tränare och klubbledare. En genuin hockeymänniska som brinner för utveckling av såväl ungdomsverksamhet som elitverksamhet, men som också har ett stort kunnande i försäljning och marknadsfrågor. Johan har gjort ett starkt intryck på mig och är rätt person att leda HV71 i framtiden, säger Anders Wilander, ordförande i HV71.

Johan Lindbom har de senaste säsongerna varit klubbchef i Kristianstad IK i HockeyAllsvenskan och ser nu fram emot att komma hem till HV71 igen.

– Jag är otroligt stolt över att ha blivit erbjuden detta uppdrag och när jag fick frågan av styrelsen var beslutet enkelt. HV71 har en speciell plats i mitt hjärta och jag tror att mitt engagemang och driv kan bidra till att föreningen tar nästa steg i utvecklingen, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Johan Lindbom tillträder som klubbdirektör omgående.

HV71
Huvudsponsor
Premiumpartners