HV71 gör förändring på ledarsidan
Publicerad: 2018-11-25
PRESSMEDDELANDE
Idag har den sportsliga ledningen i HV71 beslutat att göra en förändring på ledarsidan. Stephan ”Lillis” Lundh blir ny huvudtränare och Jonas Holmström flyttas upp som assisterande tränare från HV71 J20.

Stephan Lundh tar över huvudansvaret från och med idag vilket innebär att Johan Lindbom entledigas från sitt uppdrag som huvudtränare i HV71.

– Vi har inte fått ut det som vi förväntar oss av laget och i det läget vi befinner oss i är en förändring nödvändig. Johan har lagt ner sin själ i HV71 och är oerhört omtyckt av alla i föreningen, men just nu handlar det om att bryta ett mönster för att få in ny energi och nya ögon, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Tränarstaben kommer att bestå av Stephan ”Lillis” Lundh, Nicklas Rahm, Jonas Holmström och William Rahm.

– ”Lillis” är en av de mest rutinerade tränare vi har i SHL och har varit med i liknande situationer förr. Hans erfarenhet och förmåga att jobba med gruppen blir viktig i det läget vi är i. Jonas Holmström är en oerhört spännande tränare med en speciell blick för detaljer och taktik. Han kommer att jobba med vår offensiv både spelmässigt och på individbasis, avslutar Hult.

Se en längre intervju med Johan Hult i HVTV.

Kommunikationschef Johan Freijd