Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Söndag Sön 31 Januari Jan
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Måndag Mån 8 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Onsdag Ons 17 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Söndag Sön 21 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Fredag Fre 26 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Måndag Mån 15 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Tedenby och Ljungh lämnar HV71

14 maj 2019 16:26
PRESSMEDDELANDE

Markus Ljungh och Mattias Tedenby har idag meddelat sportchefen Johan Hult om att de lämnar HV71 för spel utomlands.


Både Mattias Tedenby och Markus Ljungh har aktiverat de klausulerna i sina kontrakt där de har rätt att köpas ut senast den 15 maj.

– Det är tråkigt att vi blir av med två duktiga hockeyspelare och två härliga killar. Vi går inte lottlösa ur detta utan blir ekonomiskt kompenserade för båda spelarna och har en plan för hur vi ska gå vidare och ersätta dem, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Mattias Tedenby kom till HV71 som U16-spelare och har fram tills idag spelat över 400 matcher i herrlaget och vunnit två SM-guld. Nu väntar nya äventyr för Tedenby.

– Det är naturligtvis ledsamt att lämna HV71 som jag känner så mycket för. Jag har haft många fina år i HV71 och alltid älskat att spela inför alla fantastiska fans, men nu har jag nu fått en chans om att spela utomlands och den chansen vill jag inte missa. Jag vill tacka alla supportrar, sponsorer och alla som jobbar i föreningen och hoppas att våra vägar möts i framtiden igen, säger Tedenby.

I och med veckans presentation av Emil Johansson är backsidan klar och Hults fokus ligger nu på att förstärka forwardssidan.

– Detta innebär att vi har tre forwardsplatser att fylla. Både Mattias och Markus var spelare som var ledande i laget och det ska också deras ersättare att vara, avslutar Hult.