Fredrik Forsberg stannar i HV71
Publicerad: 2023-03-31
PRESSMEDDELANDE
Idag har Fredrik Forsberg signerat ett nytt avtal med HV71 som innebär att målmaskinen stannar i klubben ytterligare två säsonger. ”Få spelare i SHL har sådan förmåga att hitta målet som Fredrik”, säger Kent Norberg, sportchef i HV71.

Fredrik Forsberg kom till HV71 2020 från BIK Karlskoga har gjort 130 poäng på 167 matcher i HV-tröjan. Han blev också stor hjälte vid HV71:s avancemang till SHL 2022 när han gjorde samtliga tre mål i den sista finalmatchen.

– Det är få spelare i SHL som har den förmågan att hitta målet som Fredrik och det har han visat under alla tre åren i HV71. Fredrik är en spelare som kan vända en matchbild och vi är glada att han väljer en fortsättning i HV71, säger Ken Norberg, sportchef i HV71.

För Fredrik Forsberg innebär det nya kontraktet att han blir HV71 trogen till minst 2025 och han är glad över det nyskrivna avtalet.

– HV71 ligger mig varmt om hjärtat och det är här jag vill vara. Jag ser fram emot att stanna i föreningen och staden och njuter varje gång jag får spela i Husqvarna Garden inför vår fantastiska publik, säger Fredrik Forsberg.

Kontraktet med Fredrik Forsberg gäller i två år.

FAKTA OM EAB: EAB är ett familjeägt företag beläget i Smålandsstenar som på hederligt småländskt sätt har all konstruktion, produktion och utveckling under eget tak. EAB arbetar med tre produktområden: lagerinredningar, portar och stålbyggnader.

Kommunikationschef Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners