Christoffer Törngren förlänger med HV71

5 maj 2021 15:26
PRESSMEDDELANDE

Nu står det klart att Christoffer Törngren förlänger sitt kontrakt med HV71 och gör därmed sin åttonde säsong i klubben. ”Christoffer har en tuff säsong bakom sig med mycket sjukdom och är otroligt revanschsugen”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.


Christoffer Törngren kom till HV71 2013 och har varit i klubben sedan dess med undantag för säsongen 2017/2018. Hittills har det blivit 299 matcher i HV-tröjan (38:e flest antal matcher i klubben) och ett SM-guld och ett JSM-guld står på meritlistan för den Vimmerby-födde forwarden.

– Christoffer är en spelare som kan bryta en matchbild med sin fina skridskoåkning. Han har en tuff säsong bakom sig med flera avbrott för sjukdom och är otroligt revanschsugen, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

För Christoffer Törngren innebär kontraktet att han stannar minst en åttonde säsong i klubben och är nu inställd på att komma tillbaka starkt efter den struliga säsongen han lämnat bakom sig.

– Jag känner mig fräsch i kroppen nu och ser fram emot att få en bra sommarträning och sedan att vi gör en riktigt bra säsong med HV71. Efter några tunga veckor känns det som att det är positiv energi runt klubben igen, säger Christoffer Törngren.

Kontraktet med Christoffer Törngren gäller i 1+1 år.