Nya avtal med viktiga partners
Publicerad: 2018-06-25
PRESSMEDDELANDE
HV71 har i dagarna förlängt avtalet med fyra av föreningens största partners. Det är Fagerhults Belysning, Bauer Hockey, Liljedahl Group och Intersport som alla är med HV71 även in i framtiden.

Avtalet med Bauer Hockey är skrivet på fem år, Intersport på tre år, Liljedahl Group på två år och Fagerhults Belysning på ett år.

– Vi är väldigt nöjda med att vårt långsiktiga samarbete med Bauer Hockey, Intersport, Liljedahl Group och Fagerhults Belysning fortsätter. Det är fyra starka varumärken som vi har en lång historia tillsammans med och som är viktiga för HV71, säger Johan Skogeryd, försäljningschef i HV71.

Om Fagerhults Belysning AB Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus-, butiks- och utomhusmiljöer. Koncernen omsätter ca 4 miljarder kronor och har ca 2500 medarbetare i 20 länder. Verksamheterna bedrivs främst lokalt och når många olika kund- och marknadssegment på ca 40 marknader, varav de största marknaderna är Norden och Storbritannien.

Om Bauer Hockey Bauer är en världsledande leverantör av hockeyutrusning som har sitt ursprung från Kanada. Bauer har varit partner till HV71 sedan 1997.

Om Intersport Intersport är en helhetsleverantör av sportartiklar och bildades 1968 och har 50 års erfarenhet av att vara närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. Intersport är världens största sportkedja med 5500 butiker och i Sverige har Intersport ca 150 butiker.

Om Liljedahl Group Liljedahl Group är ett familjeägt investmentföretag med sju helägda innehav: Liljedahl Bare Wire, Liljedahl Winding Wire, Hörle Wire Group, LMT Group, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastighet. Liljedahl Group är även minoritetsägare i Bufab Holding.

Sedan tidigare har HV71 förlängt avtalet med huvudsponsorn, Husqvarna AB, med tre år.

Kommunikationschef Johan Freijd
Huvudsponsor
Premiumpartners