• Huvudsponsorer

Söndag Sön 1 April Apr
Måndag Mån 2 April Apr
Torsdag Tor 16 Augusti Aug
Lördag Lör 18 Augusti Aug
Fredag Fre 24 Augusti Aug
Onsdag Ons 29 Augusti Aug
Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Söndag Sön 9 September Sep
Lördag Lör 15 September Sep
Onsdag Ons 19 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Idag 21 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Söndag Sön 23 September Sep
Onsdag Ons 26 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Lördag Lör 6 Oktober Okt
Söndag Sön 7 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Söndag Sön 14 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt

Nya avtal med viktiga partners

25 juni 2018 09:30
PRESSMEDDELANDE

HV71 har i dagarna förlängt avtalet med fyra av föreningens största partners. Det är Fagerhults Belysning, Bauer Hockey, Liljedahl Group och Intersport som alla är med HV71 även in i framtiden.


Avtalet med Bauer Hockey är skrivet på fem år, Intersport på tre år, Liljedahl Group på två år och Fagerhults Belysning på ett år.

– Vi är väldigt nöjda med att vårt långsiktiga samarbete med Bauer Hockey, Intersport, Liljedahl Group och Fagerhults Belysning fortsätter. Det är fyra starka varumärken som vi har en lång historia tillsammans med och som är viktiga för HV71, säger Johan Skogeryd, försäljningschef i HV71.

Om Fagerhults Belysning AB Fagerhult är en av Europas ledande belysningskoncerner. Vi utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa och energieffektiva belysningslösningar för professionella inomhus-, butiks- och utomhusmiljöer. Koncernen omsätter ca 4 miljarder kronor och har ca 2500 medarbetare i 20 länder. Verksamheterna bedrivs främst lokalt och når många olika kund- och marknadssegment på ca 40 marknader, varav de största marknaderna är Norden och Storbritannien.

Om Bauer Hockey Bauer är en världsledande leverantör av hockeyutrusning som har sitt ursprung från Kanada. Bauer har varit partner till HV71 sedan 1997.

Om Intersport Intersport är en helhetsleverantör av sportartiklar och bildades 1968 och har 50 års erfarenhet av att vara närmast fotbollsplanen, hockeyrinken och löparbanan. Intersport är världens största sportkedja med 5500 butiker och i Sverige har Intersport ca 150 butiker.

Om Liljedahl Group Liljedahl Group är ett familjeägt investmentföretag med sju helägda innehav: Liljedahl Bare Wire, Liljedahl Winding Wire, Hörle Wire Group, LMT Group, Finnvedens Lastvagnar, Finnvedens Bil och Liljedahl Group Fastighet. Liljedahl Group är även minoritetsägare i Bufab Holding.

Sedan tidigare har HV71 förlängt avtalet med huvudsponsorn, Husqvarna AB, med tre år.