• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr
Torsdag Tor 8 Augusti Aug
Torsdag Tor 15 Augusti Aug
Onsdag Ons 21 Augusti Aug
Idag 23 Augusti Aug
Lördag Lör 24 Augusti Aug
Fredag Fre 6 September Sep
Söndag Sön 8 September Sep
Fredag Fre 13 September Sep
Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Fredag Fre 20 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Fredag Fre 27 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep

HV-seger i svängig hemmamatch

1 april 2019 21:04
Slutspel

HV71 vände och vann den sjätte kvartsfinalen med 5-3 och tvingar därmed fram en sjunde och avgörande match mot Färjestad. Brännström, Lehtonen, Wennlund, Strömberg och Bengtsson gjorde HV:s mål.


Efter lördagens förlust i marathonmatchen i Karlstad hade Färjestad chansen att skicka HV71 på semester, men det skulle HV inte tillåta. Även om gästerna tog en tidig ledning i den första perioden så öste HV på framåt och fick utdelning två gånger om innan de första periodvilan. Isac Brännström krigade in kvitteringen till 1-1 och Mikko Lehtonen pricksköt in 2-1 i powerplay med sju sekunder kvar av perioden.

I den andra perioden vände dock Färjestad på steken och tog återigen ledningen i matchen, men där tog gästernas glädje slut, för bara 40 sekunder senare klev junioren Max Wennlund fram och skickade in 3-3 via stolpen och såg till att HV hade kontakt inför den sista perioden. Där tog det sedan bara två minuter innan Didrik Strömberg skickade in 4-3 från blålinjen och när Färjestad mot slutet av perioden plockade målvakten för att försöka få till en kvittering, så kunde Anton Bengtsson spika matchen genom att sätta 5-3 i tom kasse och fixa fram en sjunde och avgörande match i Karlstad på onsdag.