Måndag Mån 8 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Onsdag Ons 10 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Tisdag Tis 23 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Tisdag Tis 6 April Apr
Fredag Fre 9 April Apr
Måndag Mån 12 April Apr
Torsdag Tor 15 April Apr
Söndag Sön 18 April Apr

Stephan Lundh inför kvalmatch fem

16 april 2021 12:21
INFÖR

HV71 förlorade match fyra mot Brynäs i Husqvarna Garden på torsdagskvällen. Siffrorna skrevs till 1-4 och det var ingen munter tillställning i hemmaarenan. ”Matchen igår var inte bra, nu är matchen på söndag det enda vi kan påverka”, säger Stephan Lundh.


Underläget är nu 1-3 i matcher och för HV71:s del måste laget nu vinna de återstående matcherna för att spelar i SHL kommande säsong.

– Idag städade vi av gårdagens insats och det var ingen bra match av oss. Nu tittar vi bara på söndagens match. Brynäs kommer att vilja avgöra och inte åka till Jönköping en gång till och det ska vi använda till vår fördel. De vann för många kamper igår och det måste vi ändra. Det viktigaste för oss är att det finns en kamp och en vilja, säger Stephan ”Lillis” Lundh.

Varför fungerade det så dåligt igår?
– Brynäs fick ett grepp på oss tidigt i matchen. Det är små detaljer som avgör. De vinner första tekningen och sätter in ett par bra tacklingar på våra spelare. Det gör att de får ett tidigt övertag och blir fast i egen zon och de tar kommandot som håller i sig för länge. Sedan släpper vi lite för enkla mål samtidigt som våra avslut inte är av den klass som krävs för att göra mål på Brynäs målvakt.

Vad blir det för förändringar i laget till söndag?
– Det kommer att förändras en del. Både Simon Önerud och Matt Donovan fick utgå från matchen igår och deras medverkan är osäker. Det gör att vi tar besluten om hur laget ska formeras senare, avslutar Stephan ”Lillis” Lundh.