Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Torsdag Tor 14 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Måndag Mån 25 April Apr
Onsdag Ons 27 April Apr
Fredag Fre 29 April Apr
Söndag Sön 1 Maj Maj
Onsdag Ons 4 Maj Maj
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep

Stephan Lundh inför kvalmatch fem

16 april 2021 12:21
INFÖR

HV71 förlorade match fyra mot Brynäs i Husqvarna Garden på torsdagskvällen. Siffrorna skrevs till 1-4 och det var ingen munter tillställning i hemmaarenan. ”Matchen igår var inte bra, nu är matchen på söndag det enda vi kan påverka”, säger Stephan Lundh.


Underläget är nu 1-3 i matcher och för HV71:s del måste laget nu vinna de återstående matcherna för att spelar i SHL kommande säsong.

– Idag städade vi av gårdagens insats och det var ingen bra match av oss. Nu tittar vi bara på söndagens match. Brynäs kommer att vilja avgöra och inte åka till Jönköping en gång till och det ska vi använda till vår fördel. De vann för många kamper igår och det måste vi ändra. Det viktigaste för oss är att det finns en kamp och en vilja, säger Stephan ”Lillis” Lundh.

Varför fungerade det så dåligt igår?
– Brynäs fick ett grepp på oss tidigt i matchen. Det är små detaljer som avgör. De vinner första tekningen och sätter in ett par bra tacklingar på våra spelare. Det gör att de får ett tidigt övertag och blir fast i egen zon och de tar kommandot som håller i sig för länge. Sedan släpper vi lite för enkla mål samtidigt som våra avslut inte är av den klass som krävs för att göra mål på Brynäs målvakt.

Vad blir det för förändringar i laget till söndag?
– Det kommer att förändras en del. Både Simon Önerud och Matt Donovan fick utgå från matchen igår och deras medverkan är osäker. Det gör att vi tar besluten om hur laget ska formeras senare, avslutar Stephan ”Lillis” Lundh.