Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Torsdag Tor 14 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Måndag Mån 25 April Apr
Onsdag Ons 27 April Apr
Fredag Fre 29 April Apr
Söndag Sön 1 Maj Maj
Onsdag Ons 4 Maj Maj
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep

Peter Hammarström ny sportchef i SDHL-laget

12 maj 2022 17:29
PRESSMEDDELANDE

Peter ”Humlan” Hammarström tar över som sportchef i HV71:s SDHL-lag och ersätter Jenni Asserholt som slutar sin tjänst. ”Jag tvekade inte när jag fick frågan och ser fram emot att ta mig an den nya uppgiften”, säger Hammarström.


Det var inför förra säsongen som Peter Hammarström kom in som assisterande tränare i HV71:s SDHL-lag. När nu Jenni Asserholt väljer att lämna sin tjänst som sportchef och gå vidare i sitt yrkesliv på annat håll fick ”Humlan” frågan att ta över.

– Givetvis smickrande att få uppdraget. Jag har haft ett väldigt roligt och utvecklande år med tjejerna i laget. Nu ser jag fram emot att ta mig an den nya uppgiften som blir att bygga ett slagkraftigt lag till nästa säsong, säger Peter ”Humlan” Hammarström.

HV71:s klubbdirektör Johan Lindbom om valet att utse Peter Hammarström till sportchef för SDHL-laget.

– ”Humlan” har kommit in med oerhört mycket erfarenhet och ett positivt ledarskap och varit väldigt uppskattad i laget. Han har ett driv om att utveckla damhockeyn i HV71 och vi är övertygade om att han är rätt person att leda den, säger Johan Lindbom, klubbdirektör i HV71.

Peter Hammarström kommer att arbeta parallellt med Jenni Asserholt under en övergångsperiod för att sedan ta över rollen helt från och med 1 augusti.

– Det är naturligtvis tråkigt att duktiga medarbetar väljer att sluta men Jenni väljer en annan bana i yrkeslivet och vi kan bara önska henne lycka till och tacka henne för sin tid i HV71, avslutar Lindbom.