HV71 föll efter förlängning
Publicerad: 2019-03-05
SHL
HV71 förlorade tisdagens bortamatch mot Luleå Hockey med 3-2 efter förlängning. Didrik Strömberg och Sebastian Wännström gjorde HV:s mål.

HV71 har darrat ordentligt den senaste tiden och förlorat sju av de åtta senaste matcherna, men på tisdagen steppade laget upp ordentligt när man gästade Luleå i Coop Norrbotten Arena. Även om hemmalaget fick en kalasöppning på matchen och gjorde 1-0 efter drygt en minut så dunkade Didrik Strömberg in kvitteringen minuterna senare.

Luleå gjorde satte 2-1 med en nytt tidigt mål i mittperioden, men innan halva mittakten var spelad så vispade Sebastian Wännström in en puck från sarghörnet som rakt genom handsken på Joel Lassinantti och in till 2-2. Den tredje perioden blev även den oerhört jämn, dock utan några mål. Matchen gick istället till förlängning, där det tog 55 sekunder innan hemmalaget kunde peta in 3-2 och plocka extrapoängen.