Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Fredag Fre 25 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Måndag Mån 28 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Idag 8 December Dec
Fredag Fre 9 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Tisdag Tis 27 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan

Fredrik Stillman inför Malmö Redhwaks-HV71

21 september 2022 14:58
INFÖR

Det blev förlust för HV71 i premiären mot Luleå Hockey och nu har HV71 laddat om för att ta sig an Malmö Redhawks på torsdagskvällen. ”Vi måste komma upp i arbetsinsats och ta sig an kampen”, säger Fredrik Stillman, assisterande tränare i HV71.


Efter en jämn och mållös förstaperiod kunde Luleå Hockey gå ifrån och vinna premiären mot HV71. Slutsiffrorna skrevs till 0-3 och enligt assisterande tränaren Fredrik Stillman var det i den andra perioden matchen avgjordes.

– En bit in i mittenperioden tog vi några utvisningar och tappade konceptet och orken. Annars tycker jag att vi gör en bra förstaperiod med bra urspel när motståndarna forecheckar på oss och där vi hanterade pressen på ett bra sätt. Jag tycker att vi borde kunna lyfta upp spelet och skapa mer mot deras mål, men Luleå är ett erkänt skickligt lag och duktiga i det defensiva spelet. Det var en bra genomkörare för oss och nu laddar vi om för Malmö.

Nu väntar Malmö Redhawks som vann sin premiär på bortaplan mot Skellefteå. Ett lag som likt Luleå är fysiskt spelande lag.

– Det gäller att vi kommer upp i arbetsinsats och tar oss an kampen. Naturligtvis finns det detaljer att justera från premiären rent taktiskt. Men vi måste vara förberedda på att kampen blir det viktiga. Malmö är duktiga på att överbelasta så det gäller att vi är snabba i tanken och i fötterna.

Tillbaka i laget efter skadan i genrepet mot Djurgården är backen Emil Andrae som blir ett välkommet tillskott på backsidan.

– Emil har ju ingredienser som vi behöver i laget och alla vet hans kvaliteter. När det gäller övriga spelare närmar sig Nichlas Torp spel och har tränat på bra ett tag nu även om han inte är riktigt redo ännu. Det gör att Simon Önerud är enda spelaren på skadelistan, hälsar Fredrik Stillman.