Lördag Lör 17 Oktober Okt
Söndag Sön 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Lördag Lör 14 November Nov
Söndag Sön 15 November Nov
Lördag Lör 21 November Nov
Söndag Sön 22 November Nov
Tisdag Tis 24 November Nov
Idag 26 November Nov
Lördag Lör 28 November Nov
Söndag Sön 29 November Nov
Tisdag Tis 1 December Dec
Torsdag Tor 3 December Dec
Lördag Lör 5 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Onsdag Ons 9 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Tisdag Tis 15 December Dec
Torsdag Tor 17 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec

Tim Brithén lämnar HV71

24 mars 2016 14:06

Det står idag klart att HV71 och assisterande tränaren Tim Brithén går skilda vägar. ”Vi upplever att vi behöver en assisterande tränare med mer rutin”, säger Johan Hult, sportchef i HV71.


Tim Brithén kom till HV71 inför förra säsongen och hade ett kontrakt på 1+1 år. Nu väljer HV71 att inte utnyttja optionsåret.

– Vi har valt att inte förlänga Tims kontrakt då vi upplever att vi behöver en tränare med mer erfarenhet på denna positionen inför nästa säsong och det får vi med Stephan Lundh. Tim har gjort ett fantastiskt jobb under hela säsongen, varit omtyckt av både spelare och övriga ledare, och jag vill tacka honom för sin tid i klubben samt skicka med ett stort lycka till i framtiden, säger Johan Hult, sportchef i HV71.

Tim Brithén om HV71:s beslut:

– Jag fick en fantastisk möjlighet att följa med på den här resan och stötta Johan Lindbom och laget. Det har varit enormt givande, lärorikt och något som jag tar med mig för all framtid. Nu får vi se vad som händer. Min plan är att samla på mig den rutin som behövs och återvända som SHL-tränare en dag. Jag vill samtidigt passa på att tacka alla spelare och övrig personal i HV71 för ett otroligt proffsigt och vänligt bemötande. Jag tycker att HV71 är på helt rätt spår och får man utveckla klubben med kontinuitet så tror jag att man inom en nära framtid kommer att skörda stora framgångar. Jag vill också tacka alla supportrar för ett helt magiskt stöd i med och motgång, avslutar Tim Brithén.