HV71 söker istränare till tjejverksamheten
Publicerad: 2020-08-24
Ungdom
I Sverige växer ishockeyn på tjejsidan för varje säsong. Allt fler tjejer söker sig till sporten och HV71. HV71 är en av de främsta föreningar i Sverige som satsar mycket på dam och flick och driver utvecklingen av tjejishockeyn framåt. Nu vill vi ta nästa steg med fler ledare involverade i tjejlaget och ni tillsammans blir ett ledarteam som får tjejerna att utvecklas både som ishockeyspelare och människor.

Vi söker därför engagerade istränare med erfarenhet av ishockey och ledarskap.

Meriterande: Erfarenhet av att spela ishockey, tidigare ledarskapsuppdrag och deltagande i Svenska ishockeyförbundets utbildningssteg för barn och ungdom. Om du inte har gått utbildningsstegen kommer ny kurs att hållas hösten 2020.

Sedan tidigare är det klart att spelare från HV71s SDHL lag kommer att finnas med som ledare och förebilder på träningarna. Ni tillsammans kommer att planera, leda samt instruera på isen.

Du kommer att vara tränare för en bred spelartrupp där stor åldersvariation förekommer, därför ser vi gärna att du är flexibel och kreativ för att kunna möta allas olika behov på isen.

Träningstider: onsdagar och torsdagar, september 2020-mars 2021.

För mer information och ansökan vänligen kontakta:
Jenni Asserholt
tfn: 036 299 71 08
e-post: [email protected]

Victor Wakerius
Huvudsponsor
Premiumpartners