Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Onsdag Ons 30 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Torsdag Tor 14 April Apr
Lördag Lör 23 April Apr
Måndag Mån 25 April Apr
Onsdag Ons 27 April Apr
Fredag Fre 29 April Apr
Söndag Sön 1 Maj Maj
Onsdag Ons 4 Maj Maj
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Torsdag Tor 25 Augusti Aug
Torsdag Tor 1 September Sep
Onsdag Ons 7 September Sep
Lördag Lör 10 September Sep
Onsdag Ons 14 September Sep
Fredag Fre 16 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Söndag Sön 25 September Sep
Tisdag Tis 27 September Sep

Tre HV-spelare åker på landslagsläger

28 juni 2022 10:21

När Olympisk Offensiv-truppen samlas för läger i Skövde, 25-29 juli, är tre HV-spelare uttagna. Det handlar om backarna Jenna Raunio och Mira Jungåker samt forwarden Hilda Svensson.


Truppen leds av den nytillträdde förbundskaptenen för U18 Damlandslaget, Andreas Karlsson, som kommenterar truppen såhär:

– Det vi startade under lägret i Falun med en hög intensiva träningar med stort fokus på individuell utveckling för att stärka kollektivet och skapa förutsättningar för spelarna att ta kliv i utvecklingen. Syftet är att öka konkurrensen och jaga damkronorna för att höja nivån på hockeyn. Under U18-VM såg vi att vikten på tävling blandat med individuell samt kollektiv skicklighet är avgörande, säger U18 Damlandslagets förbundskapten Andreas Karlsson.

För mer information om samlingen, klicka här.

Om Olympisk Offensiv
Svenska Ishockeyförbundet, Svenska Damhockeyligan och Sveriges Olympiska Kommitté genomför en stor satsning på svensk ishockey på damsidan med sikte på medaljer i OS 2026 och 2030.

Den treåriga satsningen ingår i projektet Olympisk Offensiv och är ett samarbete mellan Svenska Ishockeyförbundet, SDHL och Sveriges Olympiska Kommitté (SOK). Svenska Ishockeyförbundet kommer att ansvara för att årligen genomföra sommarläger och samlingar för 20–25 yngre spelare i tre till fyra årskullar på flick- och damsidan. Spelarna som blir uttagna till samlingarna är i åldersspannet 15–19 år.