Lördag Lör 7 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Tisdag Tis 17 Januari Jan
Fredag Fre 20 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Onsdag Ons 25 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Söndag Sön 29 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Idag 2 Februari Feb
Lördag Lör 4 Februari Feb
Söndag Sön 5 Februari Feb
Tisdag Tis 7 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Onsdag Ons 15 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Fredag Fre 17 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb

Uppdatering av truppläget i herrlaget

23 april 2021 15:00
PRESSMEDDELANDE

Under torsdagen och fredagen har sportchef Johan Hult haft individuella samtal med samtliga spelare i truppen. Det står nu klart att 15 spelare lämnar HV71. ”Övriga spelare kommer vi att ha en fortsatt dialog med”, säger Johan Hult.


Efter det att HV71 i söndags degraderats till HockeyAllsvenskan bröts alla spelaravtal utom ett (Jonathan Wikström) automatiskt. Nu har sportchefen Johan Hult haft samtal med spelarna.

– Precis som efter varje säsong brukar vi ha så kallade exit-samtal med spelarna innan de åker vidare. Dels för att få deras bild av säsongen som varit men också att diskutera varandras intresse för en eventuell framtid. I år har det naturligtvis varit speciellt med tanke på omständigheterna. Jag har idag fått besked om att 15 spelare inte kommer att spela vidare i HV71. Övriga spelare kommer vi ha en fortsatt dialog med om en eventuell framtid.

Spelarna som lämnar HV71 är Alexander Bergström, Christian Sandberg, Eric Martinsson, Axel Holmström, Niklas Arell, Linus Fröberg, Filip Sandberg, Hugo Alnefelt, Matt Donovan, Jordan Murray, Arttu Ilomäki, Miska Siikonen, Emil Johansson, Johannes Kinnvall och Anton Wedin.

– Vi tackar spelarna för deras tid i HV71 och önskar lycka till framöver. Vår förhoppning är att vi inom kort kan presentera en huvudtränare och ett antal spelare, avslutar Johan Hult.